Home » » Σήμερα ο Γύρος της Ρόδου

Σήμερα ο Γύρος της Ρόδου



Η αθλητική εκδήλωση ποδηλασίας με την ονομασία “Bike Giro Di Rodi” που διοργανώνει ο Απόλλωνας Ρόδου θα διεξαχθεί σήμερα στο νησί μας και περιλαμβάνει συνολική απόσταση 145 χιλιομέτρων…



Ο γύρος της Ρόδου θα διανύσει τη Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου, την επαρχιακή οδό Γενναδίου-Βατίου-Απολακκιάς και την επαρχιακή οδό Απολακκιάς-Ρόδου.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα από το άγαλμα του Διαγόρα στην Ψαροπούλα στις 8.00. Οι ποδηλάτες συνεχίζουν διανύοντας σχεδόν όλη την Λεωφόρο Ρόδου Λίνδου (προεκκίνηση εώς το Φαληράκι) μέχρι την διασταύρωση  για το την Πυλώνα, όπου και στρίβουν. Συνεχίζουν μέχρι την διασταύρωση πριν το Γεννάδι, για Βάτι και Απολακκιά. Τερματίζουν στο Παραδείσι, περνώντας μέσα από Απολακκιά, Μονόλινθο, Σιάννα, Κρητηνία, Κάμειρο Σκάλα, Μανδρικό, Καλαβάρδα, Φάνες, Σορωνή και Θεολόγο.

Οι κατηγορίες του αγώνα είναι:

Masters (145 Km),  Π.Ε.Π.Α. (145 km) .Κατηγορίες Π.Ε.Π.Α.:
A’ κατηγορία (30 – 39 ετών)
Β’ κατηγορία (40 – 49 ετών)
Γ’ κατηγορία (50 – 59 ετών)
Δ’ κατηγορία (60 και άνω)

Κανονισμοί: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για δρόμους αντοχής. Στην αθλητική εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ειδικότερα για τις κατηγορίες Π.Ε.Π.Α. ο αθλητική εκδήλωση αποτελεί προκριματικό για την Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2015. Σε κάθε κατηγορία θα πάρουν πρόκριση όσοι αθλητές τερματίσουν μέσα στο χρονικό όριο του 35% επιπρόσθετα από τον χρόνο του πρώτου αθλητή της κατηγορίας του.

Ρύθμιση απροβλέπτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης της αθλητικής εκδήλωσης.

Βραβεύσεις:
Ο 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα.


Latest news: Rodos Tourism
 
Copyright © rhodesmarket.blog
Designed by maik7 © 2011 - 2012